Παν. Στασινός: «Ένα δημοτικό όνειρο η σχεδίαση της Νέας Αγοράς Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 11:31 Παν. Στασινός: «Ένα δημοτικό όνειρο η σχεδίαση της Νέας Αγοράς Λαμίας»

Ένα δημοτικό όνειρο χαρακτηρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών (Π.Ε.Π.ΛΑ.)  Παναγιώτης Στασινός τη σχεδίαση της Νέας Αγοράς Λαμίας, μετά την πρόταση που κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Δήμο Λαμιέων.

«Παρακολουθώντας τη συζήτηση που γίνεται για την ανάπλαση της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στη Λαμία, μετά το σχέδιο που παρουσιάστηκε και βρίσκεται σε διαβούλευση και διαβάζοντας το εξαιρετικό κείμενο του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου, μας έρχονται στην μνήμη μόνο λίγες από τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει διαχρονικά ως ενεργοί πολίτες για το θέμα», σημειώνει ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων που ανακοίνωσε την Τρίτη (25/7/2023) την υποψηφιότητά του με τον Θύμιο Καραΐσκο.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός παραπέμπει, μέσω του άρθρου του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Π.ΛΑ., στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει διαχρονικά η παράταξή του για το θέμα της Δημοτικής Αγοράς και επισημαίνει πως με τον τρόπο αυτό θα «μπορέσουν οι νεόκοποι κριτές να αντιληφθούν τον αγώνα που έχουμε κάνει για να φτάσουμε στο σήμερα που υπάρχει μια ορατή λύση στο αδιέξοδο δέκα πέντε και πλέον ετών. Δυστυχώς όμως με λύπη μας παρατηρούμε πως τότε δεν ήταν δίπλα μας. Τουλάχιστον ας ακούσουμε έστω και καθυστερημένα τις δικές τους δημιουργικές προτάσεις...».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση