Το κάλεσμα του Βασίλη Κυριακάκη στους Δημότες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 09:30 Το κάλεσμα του Βασίλη Κυριακάκη στους Δημότες

«Υλοποιήσαμε αυτό που μέχρι πριν μήνες φάνταζε ακατόρθωτο...», τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Βασίλης Κυριακάκης.

Διαβάστε τη δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία».

«Καταθέσαμε χθες το ψηφοδέλτιο της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ. Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους δημότες, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και επιμονή στο στόχο μας,  υλοποιήσαμε αυτό που μέχρι πριν μήνες φάνταζε ακατόρθωτο.

Μπαίνουμε έτσι σε μια από τις δυσκολότερες εκλογικές μάχες των τελευταίων πολλών χρόνων με όπλα μας ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, την ανεξαρτησία μας από κόμματα & μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, την πολύχρονη αγωνιστική μας πορεία, τον διεκδικητικό & συλλογικό μας χαρακτήρα, τη συνέπεια λόγων & έργων και ένα σύγχρονο & συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Καλούμε τους δημότες να αγνοήσουν τα όποια ψευτοδιλήμματα και να μας δώσουν με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη τη δύναμη να διεκδικήσουμε ένα ριζικά διαφορετικό όραμα για τον Δήμο Λαμιέων.

Για έναν Δήμο υπηρέτη των πραγματικών αναγκών των δημοτών και όχι κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση