Η δέσμευση του Ηλία Κυρμανίδη για το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης στο Καινούργιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 19:42 Η δέσμευση του Ηλία Κυρμανίδη για το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης στο Καινούργιο

«Όταν υπάρχει το όραμα, οι άνθρωποι που μπορούν και έχουν δυνατή θέληση, όλα μπορούν να συμβούν....», αναφέρει στη δήλωση - δέσμευση που έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο η τελετή λήξης του προγράμματος φιλοξενίας των παιδιών από την Ουκρανία, το οποίο υλοποιεί η Μητρόπολη Φθιώτιδας μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το παρών έδωσε και ο Πρέσβης της Ουκρανίας Shergii Shutenko.

Ο Ηλίας Κυρμανίδης συγχαίρει τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμέων, οποίος "απογείωσε" τη λειτουργία του Κέντρου και δεσμεύεται ότι στο μέλλον με κοινές δράσεις και αγαστή συνεργασία μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Δείτε την δήλωση - δέσμευση του Υποψηφίου Δημάρχου Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη:

Η αλληλεγγύη αποκτά το ανθρωπιστικό της περιεχόμενο, με πράξεις!

Για μια ακόμα χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Ι.Μ. Φθιώτιδας και με την αρωγή της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα φιλοξενήσαμε παιδιά από τη δοκιμαζόμενη Ουκρανία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο.

Είχα τη χαρά να ξανασυναντήσω (στην τρίτη του επίσκεψη στο δήμο μας) τον φίλο πρέσβη της Ουκρανίας Shergii Shutenko.

Με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση, επιθυμώ για ακόμα μια φορά δημόσια να συγχαρώ το Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, που όχι μόνο επαναλειτούργησε την κατασκήνωση, αλλά σε χρόνο ρεκόρ την κατέστησε ένα σύγχρονο Κατασκηνωτικό Κέντρο!

Δεσμευόμαστε, ως η μέλλουσα Δημοτική Αρχή, μέσα από κοινές δράσεις και αγαστή συνεργασία, να συμβάλουμε στην παραπέρα επέκταση και βελτίωσή του. Γιατί όχι, να μη βοηθήσουμε, στο μέλλον να γίνει ένα σύγχρονο campus υψηλής επισκεψιμότητας από τις Ορθόδοξες Χριστιανικές Κοινότητες από κάθε γωνιά της γης!

Όταν υπάρχει το όραμα, οι άνθρωποι που μπορούν και έχουν δυνατή θέληση, όλα μπορούν να συμβούν.

Διότι είπαμε «τα μικρά μας φτιάχνουν τη μέρα, αλλά και τα μεγάλα κατοχυρώνουν τη μακροημέρευση και την εξέλιξη ενός τόπου», καταλήγει στη δήλωσή του ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση