To "Ευχαριστώ" του Μάκη Πρέντζα για την εκλογή του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 09:56 To "Ευχαριστώ" του Μάκη Πρέντζα για την εκλογή του

«Θα κριθούμε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας...», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Μάκης Πρέντζας, που εκλέχτηκε στις πρώτες θέσεις από το Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Λαμιέων ανέδειξαν μεταξύ άλλων…

  • Τη δικαίωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου και των επιλογών του.
  • Την ευθύνη μας για το μετασχηματισμό της Λαμίας σε μια σύγχρονη, ανοιχτή και οικονομικά ανεπτυγμένη πόλη της ελληνικής περιφέρειας.
  • Την ανάγκη για φροντίδα των ξεχωριστών χωριών μας.

Σε ότι με αφορά , θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που με στηρίξατε και με επιλέξατε στις πρώτες θέσεις του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου . Μεγάλη ευθύνη και τιμή . Αλλά και όσους έκαναν άλλες επιλογές σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια.
Η διάθεση μου θα είναι πάντα σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας. Αρκεί το κίνητρο να είναι το κοινό καλό και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες.

Ένα είναι σίγουρο…
Θα κριθούμε απ τις πράξεις μας και όχι απ τα λόγια μας .

Ευχαριστώ από καρδιάς!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση