Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Γιαννόπουλου για την εκλογή του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:23 Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Γιαννόπουλου για την εκλογή του

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γιάννης Γιαννόπουλος και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με το συνδυασμό “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" του Φάνη Σπανού, εξελέγη στις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας συγκεντρώνοντας 7.333 ψήφους.

«Ως Περιφερειακός Σύμβουλος πλέον, ως ο δικός σας Περιφερειακός Σύμβουλος, οφείλω να αφουγκράζομαι, να βλέπω, να συνθέτω και να πράττω, οπότε αντί επιλόγου, επιτρέψτε μου μια ευχή. Είθε να έχουμε υγεία ώστε να βλέπουμε και να ακούμε ο ένας τον άλλον και αντάμα να συνθέτουμε και να πράττουμε με γνώμονα την ευημερία της Φθιωτικής γης...», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιαννόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ευχαριστήριας ανακοίνωσης:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες και αγαπημένη μου οικογένεια, τόσο εξ αίματος, όσο και εξ επιλογής, τα καταφέραμε!

Σας ευχαριστώ εκ βαθέων για τη δύναμη, τη στήριξη, τις ευχές, τον χρόνο και την ανοχή σας. Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη του.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανταμώσαμε, συστηθήκαμε, γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον της καρδιάς της Στερεάς, της Φθιώτιδας μας.

Εκτίμησα κάθε συνάντηση και κουβέντα που κάναμε, ευχάριστη και δυσάρεστη. Κοινή μας αγωνία είναι η προκοπή του τόπου μας και μπορεί όλοι εμείς, οι τοξότες αν θέλετε, να είμαστε πολλοί, ο στόχος μας όμως παραμένει ο ίδιος.

Ως Περιφερειακός Σύμβουλος πλέον, ως ο δικός σας Περιφερειακός Σύμβουλος, οφείλω να αφουγκράζομαι, να βλέπω, να συνθέτω και να πράττω, οπότε αντί επιλόγου, επιτρέψτε μου μια ευχή. Είθε να έχουμε υγεία ώστε να βλέπουμε και να ακούμε ο ένας τον άλλον και αντάμα να συνθέτουμε και να πράττουμε με γνώμονα την ευημερία της Φθιωτικής γης.

Εις το επανιδείν!»

Γιάννης Αθ. Γιαννόπουλος
Πλαστικός Χειρουργός,
Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση