Ηλίας Κυρμανίδης: «Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στους λασπολόγους»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 12:23 Ηλίας Κυρμανίδης: «Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στους λασπολόγους»

Για "άθλια προπαγάνδα" σε βάρος του, λίγες ώρες πριν την κάλπη, κάνει λόγο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης.

«Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σας για να «καθαρίσω το τοπίο» από τους τόνους λάσπη και τη νοσηρή παραπληροφόρηση με την οποία «δηλητηριάζουν» την κοινωνία των Καμένων Βούρλων και κυρίως τον εμπορικό κόσμο τις τελευταίες ημέρες. Το «θηρίο ψυχορραγεί» και κάνει τις τελευταίες απελπισμένες προσπάθειες....», αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης:

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Κανονικά από σήμερα θα έπρεπε ήδη να γιορτάζουμε την απαλλαγή του δήμου μας από τη χειρότερη δημοτική αρχή, που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

Αναγκάζομαι όμως να επικοινωνήσω μαζί σας για να «καθαρίσω το τοπίο» από τους τόνους λάσπη και τη νοσηρή παραπληροφόρηση με την οποία «δηλητηριάζουν» την κοινωνία των Καμένων Βούρλων και κυρίως τον εμπορικό κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Ήδη γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι. Το «θηρίο ψυχορραγεί» και κάνει τις τελευταίες απελπισμένες προσπάθειες.

«Ο Κυρμανίδης θα γκρεμίσει τα Καμένα Βούρλα». «Ο Κυρμανίδης θα κλείσει καταστήματα». «Ο Κυρμανίδης θα σας αφήσει χωρίς δουλειά».. Και άλλα πολλά, προϊόντα της άθλιας προπαγάνδας τους.

Εκείνοι που μας οδήγησαν σε μαρασμό. Που κατάντησαν την όμορφη λουτρόπολή μας χαβούζα. Που δεν κατάφεραν 9 ολόκληρα χρόνια να αντικαταστήσουν ούτε μια πλάκα πεζοδρομίου. Έρχονται σήμερα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μπροστά στη βέβαιη ήττα τους, να κινδυνολογήσουν, να λασπολογήσουν και να εκφοβήσουν.

Την ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος κρύβεται από το δημόσιο διάλογο. Την ώρα που σαν τρομοκρατημένος λαγός το βάζει στα πόδια και αρνείται να προσέλθει σε debate. Την ίδια ώρα, οι υποτακτικοί του και «τα παπαγαλάκια» του έχουν αναλάβει εργολαβικά την παραπληροφόρηση και  τον εκφοβισμό του εμπορικού κόσμου των Καμένων Βούρλων. Ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι αυτοί είναι που θα τους τιμωρήσουν πρώτοι. Διότι αν η κοινωνία του δήμου μας έχει υποστεί όλες τις παρενέργειες της κακής, της χείριστης διακυβέρνησης αυτής της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ο εμπορικός κόσμος στα Καμένα Βούρλα έχει κυριολεκτικά δεινοπαθήσει.

Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στους λασπολόγους.

Να γυρίσετε την πλάτη σε μια δράκα, που προσπαθεί απελπισμένα να κρατηθεί από τους αρμούς μιας εξουσίας, που μόνο τους ίδιους ευνόησε. Εκείνοι γνωρίζουν ποια και πόσα οφέλη χάνουν την Κυριακή και γι αυτό συμπεριφέρονται έτσι. Όλοι εμείς όμως γνωρίζουμε καλύτερα πόσα και ποια μας στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια. Πόσο πίσω πήγαν τον τόπο μας.

Πάμε να γυρίσουμε σελίδα. Πάμε να φέρουμε το Δήμο μας Ξανά Ψηλά!  

Ηλίας Κυρμανίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση