Δεύτερη θητεία του Ηλία Σανίδα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 08:10 Δεύτερη θητεία του Ηλία Σανίδα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

Αναμενόμενη ήταν η παραμονή του Ηλία Σανίδα στη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και στη νέα Αυτοδιοικητική θητεία.

Μια θέση που την "δικαιούται" άλλωστε μιας και ο Ηλίας Σανίδας συγκέντρωσε 9.820 σταυρούς προτίμησης και εκλέχθηκε πρώτος των πρώτων στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Έχοντας μάλιστα την προηγούμενη εμπειρία διοίκησης στη νευραλγική θέση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο Ηλίας Σανίδας μέσω ανάρτησής του στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, σημειώνει «συνεχίζουμε με συνέπεια, με εργατικότητα και εντιμότητα, πάντα λέγοντας την αλήθεια, το έργο που μας ανατέθηκε μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, που επιβράβευσαν την προσπάθεια μας».

Στην ανάρτησή του ο κ. Σανίδας ευχαριστεί «από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε για δεύτερη θητεία τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας. Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και πραγματικά δέσμευση ευθύνης».

Παράλληλα, δεν παραλείπει να συγχαρεί τους Αντιπεριφερειάρχες Υγείας Χρήστο Γεωργίου, Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Ηλία Καλτσά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση