Ενωτικός ο Σπανός, αλλά δεν χαρίστηκε σε Γκλέτσο Μαρκόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 08:04 Ενωτικός ο Σπανός, αλλά δεν χαρίστηκε σε Γκλέτσο Μαρκόπουλο

Οι "ατάκες" με νόημα του Φάνη, προς Γκλέτσο και Μαρκόπουλο.

Με ενωτικό λόγο και ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας απευθύνθηκε στο σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης, αλλά το κάλεσμά του δεν βρήκε  ευήκοα ώτα σε όλες τις παρατάξεις…

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι θα συνεχίσει τον… πόλεμο των εκλογών, αλλά εκτός αιθούσης (!), ενώ ανάλογη στάση τήρησε ο Κώστας Μαρκόπουλος αναφερόμενος σε πρόσωπα και καταστάσεις που, όπως κατέστη σαφές, περισσότερο τον έχουν ενοχλήσει προσωπικά και λιγότερο σχετίζονται με την περιφερειακή διοίκηση.



Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, πάντως, δεν προσπέρασε τις μεγαλοστομίες. Σήκωσε το γάντι, υπενθύμισε την ισχυρή λαϊκή εντολή και το ηχηρό μήνυμα της κάλπης. Αφιέρωσε και δύο ατάκες, όμως, στους Γκλέτσο και Μαρκόπουλο με τακτ, αλλά και απόλυτη …σαφήνεια!

«Αλάθητος δεν είναι κανείς. Είναι σοφό, όμως, να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη» είπε κοιτώντας τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ορκίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση, όπως και ο Γιάννης Περγαντάς, αφού απουσίαζαν λόγω ασθένειας στην ορκωμοσία.

«Σοφό είναι επίσης να ξεπερνά κανείς τα προσωπικά του φαντάσματα, συμπλέγματα, κολλήματα, ό,τι του κατατρώει την ψυχή και να κοιτάει τα πράγματα με καθαρή ματιά» τόνισε ο Περιφερειάρχης και έριξε ένα: «φίλε Κώστα» για να είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αναφέρθηκε στον πρώην Υπουργό, που τα τελευταία 10 (!) χρόνια της πολιτείας του έχουν συνδεθεί μόνο με πίκρες και απογοητεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση