Κασσελάκης: Το γεύμα με «σειρές» του σε ταβέρνα της Θήβας και η διπλή έκπληξη με την τούρτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:08 Κασσελάκης: Το γεύμα με «σειρές» του σε ταβέρνα της Θήβας και η διπλή έκπληξη με την τούρτα

Η τούρτα με τα κεράκια που θύμιζε «Μπέντζαμιν Μπάτον», τα χαμόγελα, οι τηλεφωνικές ευχές από τη μητέρα του και η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Γεύμα με στρατιώτες από τον θάλαμό του σε ταβέρνα της Θήβας είχε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ορκωμοσία με αφορμή και τα γενέθλιά του.

Όπως διαβάζουμε στην Αυγή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον πατέρα του, τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ευάγγελο Αποστολάκη, έφτασε στην ταβέρνα όπου τον περίμενε μία διπλή έκπληξη. Μπροστά του έφεραν μία τούρτα γενεθλίων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να σβήνει τα κεράκια.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς η τούρτα έγραφε 35 και όχι 36. «Συν ένα παιδιά, συν ένα» έλεγε χαμογελαστός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πριν μπει στην ταβέρνα τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα του για τις ευχές. «Σε αγαπώ πολύ, μου λείπεις αφάνταστα» του είπε μεταξύ άλλων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Να έρθεις Ελλάδα αν σου λείπουμε αφάνταστα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης θα γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του μαζί με τους κοντινούς του ανθρώπους σε γνωστό μπαρ στου Ψυρρή στις 9 το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση