Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη - Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 13:10 Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη - Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Όσα είπαν μπροστά στις κάμερες οι παλιοί συνάδελφοι και το σχόλιο του Πρωθυπουργού.

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10/4 στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. 

Εκεί όμως συνάντησαν και το δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με το debater.gr, αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά με τον πρώτο να εύχεται στον δεύτερο καλή επιτυχία στην πολιτική, πλέον, σταδιοδρομία του ενώ ακολούθησε, παρουσία του πρωθυπουργού, ο παρακάτω διάλογος μεταξύ των έμπειρων δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε“

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή“, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο“.

Γιώργος Παπαδάκης: “Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;“, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός“, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι“ και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση