"Χημεία και... Μαγεία"στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 18:57 "Χημεία και... Μαγεία"στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο χώρο του Σχολείου, το πρωί από τις 11.00 ως τις 13.30 και το απόγευμα από 17.30 μέχρι 20.00

Ένα πρωτότυπο bazaar Χριστουγέννων διοργανώνεται στον χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας. Στόχος του σχολείου δεν είναι να παρέχει στείρα γνώση, αλλά γνώση που μπορεί να αξιοποιηθεί με την εφαρμογή της, πρακτικά, στην καθημερινή ζωή.

Ακολουθώντας με κέφι αυτή την εκπαιδευτική κατεύθυνση, μια ομάδα μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικών Επιστημών του Σχολείου Βασίλη Κλητοράκη αξιοποίησαν τις γνώσεις τους στη Χημεία και μετέτρεψαν το σχολικό εργαστήριο σε ένα μαγικό εργαστήρι. Εκεί φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι καλλυντικά, σαπουνάκια, κεραλοιφές, γευστικά εδέσματα μέχρι και ...μπύρα!

Όλα αυτά τα χειροποίητα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε, να τα γευτείτε και να τα αγοράσετε, καθώς θα εκτεθούν και θα διατεθούν σε αυτό το τόσο διαφορετικό bazaar που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο χώρο του Σχολείου, Καποδιστρίου 27.

Τα παιδιά μας περιμένουν όλους, (το πρωί από τις 11.00 ως τις 13.30 και το απόγευμα από 17.30 μέχρι 20.00), για να γιορτάσουμε μαζί τους, να κάνουμε όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές και κυρίως για να εκτιμήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση