Λαμία: Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πάρκου - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 08:50 Λαμία: Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πάρκου - ΦΩΤΟ

Και όπως μάθαμε δεν θα είναι το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος στην πόλη !!!

Ο Δήμος Λαμιέων κάνει ότι μπορεί φέτος για να ανεβάσει την ψυχολογία των δημοτών του, αφου πραγματικά θα είναι τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο 9 μέτρων είναι ήδη έτοιμο στην πλατεία Πάρκου και θα ανάψει επίσημα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Παρασκευή (4/12).

Φέτος μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, θα έχουμε ακόμη δυο Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πόλη. Ένα στην πλατεία "Καράβι", πάνω από την πλατεία Ελευθερίας, και ακόμη ένα στο μπαλκόνι του κάστρου της πόλης, για να το βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, λόγω του lockdown.

Όλοι οι άνθρωποι του Δήμου Λαμιέων που εμπλέκονται σε αυτό το εγχείρημα έχουν δώσει φέτος τον καλύτερο τους εαυτό για έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αφου γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο στολισμός στην ψυχολογία όλων μας.

Με χαρά είδαμε φέτος να στολίζονται και τα στενά της πόλης, ενώ θα υπάρξουν και στολισμοί με λαμπιόνια πάνω από κεντρικούς δρόμους, όπως και στις κοινότητες του Δήμου Λαμιέων.

Πάρτε μια γεύση από τις πρώτες εικόνες και περιμένουμε με αγωνία για να δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση