Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Μεξιατών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 07:30 Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Μεξιατών

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο καφέ «ΗΛΙΔΑ» στις Μεξιάτες.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεξιατών διοργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του καφέ «ΗΛΙΔΑ» στις Μεξιάτες από τις 10.00πμ έως 18.00μμ.

Στη μικρή μας αγορά οι παλιοί και νέοι φίλοι μας θα μπορέσουν να βρουν μοναδικά γούρια, xριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά αντικείμενα, προϊόντα, γλυκά και εδέσματα και διάφορα είδη δώρων, χειροποίητα από τις γυναίκες του Συλλόγου και διαθέσιμα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Επίσης χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γλυκίσματα θα δίνουν μια αίσθηση και θα μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της προσφοράς, της ζεστασιάς και της αγάπης.

Με χαρά σας περιμένουμε όλους για να διαλέξετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας από τις χειροποίητες γεμάτες με αγάπη και μεράκι δημιουργίες μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να ενημερωθείτε για το έργο και τα προγράμματά μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση