Λαμία: Ο Κώστας Μάγος παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο του «Γλυκανάλατος Πόλεμος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 15:30 Λαμία: Ο Κώστας Μάγος παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο του «Γλυκανάλατος Πόλεμος»

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, στις 19.00, στο Αμφιθέατρο του Παν/μιου Θεσσαλίας (Παπασιοπούλου 2-4), Λαμία.

Οι Όμιλοι Φιλαναγνωσίας-Δημιουργικής Γραφής & Μουσικής του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Γλυκανάλατος Πόλεμος», την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, στις 19.00, στο Αμφιθέατρο του Παν/μιου Θεσσαλίας (Παπασιοπούλου 2-4), Λαμία.

Καλεσμένος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Κώστας Μάγος, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Θεσσαλίας, ο οποίος μαζί με τα παιδιά των Ομίλων, με διαδραστικό τρόπο, θα μας γνωρίσει τους κατοίκους της «Αλατίας» & της «Ζαχαρίας» και όλοι μαζί θα μας διηγηθούν τις περιπέτειές τους μέχρι να φτάσουν στην πολυπόθητη ειρήνη.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά.

Πληροφορίες: Επαμεινώνδας Βεργιόγλου, τηλέφωνο: 6939084600

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση