Ξεκινούν οι καλοκαιρινές δράσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέου Μοναστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 13:07 Ξεκινούν οι καλοκαιρινές δράσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέου Μοναστηρίου

«Κι όπως κλείσαμε, ξεκινούμε ξανά...»!

Η Βιβλιοθήκη Νέου Μοναστηρίου και οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώνονται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας μεταφέρονται και φέτος στο 3ο Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Δομοκού στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Μοναστηρίου.

Φετινή θεματική οι μεγάλες ελληνίδες συγγραφείς παιδικών και όχι μόνο βιβλίων ΆλκηΖέη και Ζωρζ Σαρή ,τίτλος της «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ...» και οι  πέντε δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19,22,27,28 και 29 Ιουνίου από τις 11:00’-12:30’.

«Η παρέα αλλάζει με τα χρόνια, η όρεξη μεγαλύτερη και η αγκαλιά πάντα ανοιχτή για όλους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και εθελοντές! Ραντεβού, λοιπόν, και για τα πρωινά αυτού του καλοκαιριού!!!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά δεν είναι απαραίτητο να είναι γραμμένα στο Κ.Δ.Α.Π. για να συμμετέχουν στις δράσεις της βιβλιοθήκης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση