Την Παρασκευή ο ROUS στη “Χώρα” – Τη συναυλία ανοίγουν οι ΡΕΥΜΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 13:25 Την Παρασκευή ο ROUS στη “Χώρα” – Τη συναυλία ανοίγουν οι ΡΕΥΜΑ

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους ξεκινά ένα νέο ταξίδι σε ήχους και στίχους, με μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, τον υποδεχόμαστε και στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης. Τη συναυλία ανοίγουν οι Λαμιώτες Revma!

Ο ROUS, πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες και κάθε του τραγούδι είναι μια μυθοπλασία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη  σχέση», μάς οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη», «Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Management – Παραγωγή: Cricos

*******************************************

OPENING: REVMA

Οι ΡΕΥΜΑ είναι ένα πενταμελές Alternative/hiphop/rock συγκρότημα που εκπροσωπούν την πόλη της Λαμίας από το 2011.

Η εκρηκτική παρουσία, οι αντικομφορμιστικοί στίχοι και η πληθώρα στις μουσικές τους έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς χώρους.

Οι ΡΕΥΜΑ δεν ακολουθούν μουσικούς κανόνες, τραγουδούν για την ζωή και όπως η ζωή έχει αλλαγές έτσι θα έχουν και τα τραγούδια στον επερχόμενο πρώτο Full length δίσκο τους.

Οι ΡΕΥΜΑ επιστρέφουν δυναμικά στην μουσική 3 χρόνια μετά το 35100 EP.

Προς το παρόν υπάρχει άκρα μυστικότητα όσον αφορά το LP, όμως το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα περιέχει 10 τραγούδια με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και πράγματα που δεν περιμένουμε να ακούσουμε.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 13 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, Ώρες 10.00 – 17.00, τηλ. 22310 43333).

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:
ROUS
OPENING ACT: REVMA
Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση