"Διονύσια 2023": Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 08:49 "Διονύσια 2023": Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων...

Το δελτίο τύπου:

Ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας, χάρη στις πρωτότυπες ιδέες, το μεράκι και την άψογη συνεργασία Δήμου, Κοινοτήτων, Φορέων και Συλλόγων.

Ειδικά τον Αύγουστο, τον κατεξοχήν μήνα των διακοπών, της ξεκούρασης και της ηρεμίας, οι επιλογές των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών των χωριών μας για διέξοδο από την καθημερινότητα και διασκέδαση είναι πολλές και ποικίλες!

Εμείς βάζουμε χρώμα, φαντασία, μουσική, χορό και σας προσκαλούμε σε εμπειρίες αλησμόνητες, που προάγουν τις τέχνες και τον πολιτισμό! Εσείς έρχεστε όπου επιθυμείτε με μία και μόνο προϋπόθεση... Διάθεση στα ύψη, κέφι και παλμό!

Σας περιμένουμε!

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί όμορφες αναμνήσεις...

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:












Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση