Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τοπικά προϊόντα στη «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 15:07 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τοπικά προϊόντα στη «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας»

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας» στις 16 και 17 Δεκεμβρίου έρχεται να μας προετοιμάσει για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. 

Η κεντρική πλατεία Σπερχειάδας "Αθανασίου Ακρίδα" στολισμένη, φιλοξενεί τα χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια των Παραγωγών και Εμπόρων έτοιμα να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτή για το γιορτινό τραπέζι, το στόλισμα του σπιτιού και τα χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και για το λόγο αυτό έχουμε φροντίσει η βόλτα σας να είναι μία μοναδική εμπειρία. 

Διασκεδάζουμε με τα μουσικά σχήματα και τους dj, δοκιμάζουμε σούπα από τραχανά και τσιπουρόμελο, καθώς και άλλα κεράσματα από την ομάδα των Παραγωγών. Πάμε στο φεστιβάλ σοκολάτας και απολαμβάνουμε σοκολατένιες δημιουργίες και βουτάμε στα συντριβάνια σοκολάτας από έμπειρους επαγγελματίες, ενώ κάνουμε και τη βόλτα μας στην χριστουγεννιάτικη "Οδό ονείρων". 

Τα παιδιά θα συμμετέχουν στα βιωματικά εργαστήρια «Οι νότες της ευτυχίας» καθώς και σε εργαστήρια κατασκευών. 

Σύσσωμη η αγορά και οι επαγγελματίες της Σπερχειάδας σας περιμένουν στα καταστήματά τους με πληθώρα εμπορευμάτων και εξαιρετικές τιμές. Τα φημισμένα κρέατα, λουκάνικα και τυριά μας είναι σε πλήρη επάρκεια να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. 

Η "Γλυκοχώρα Σπερχειάδας" και η αγορά της Σπερχειαδας σας περιμένουν  για μία ακόμη φορά για «να ζήσουμε το όνειρο των Χριστουγέννων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση