Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρτίνο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 19:52 Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρτίνο (ΦΩΤΟ)

Στην όμορφη και γραφική πλατεία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μαρτίνου έγινε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η Αντιδήμαρχος κ. Παγώνα Δάρα μαζί με την Πρόεδρο της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου, τον Πολιτιστικό και Χορευτικό Σύλλογο Μαρτίνου «Το Μαρτίνο», την ΚΟΙΝΣΕΠ Μαρτίνου, τη Δημοτική Φιλαρμονική Μαλεσίνας, την κλόουν Nelly και δεκάδες παιδιά και μαθητές υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες  προσφέροντας γλυκά εδέσματα και μετρώντας αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου.

Οι εργαζόμενοι από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Βοήθεια στο Σπίτι Μαρτίνου συγκέντρωσαν second hand παιχνίδια με σκοπό να μοιραστούν σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους κατοίκους του Μαρτίνου με υγεία και ευτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κούρος, ο τοπικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κανινής ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μαρτίνου κ. Δημήτριος Μπρούτσος, οι νεοεκλεγείσες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σπυριδούλα Δημάκη και κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, καθώς και πλήθος κόσμου και επισκεπτών. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση