Έπεσε η αυλαία της χριστουγεννιάτικης αγοράς στη Γλυκοχώρα Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 14:44 Έπεσε η αυλαία της χριστουγεννιάτικης αγοράς στη Γλυκοχώρα Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας:

Ανάψαμε το δέντρο μας και απολαύσαμε την δημοτική φιλαρμονική Καρπενησίου. Κάναμε την βόλτα μας στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και στην οδό ονείρων.

Οι νότες της ευτυχίας δίδαξαν τα παιδιά μας να αισθανθούν να χρωματίσουν να συνδυάσουν και να φανταστούν.

Χαρήκαμε τα ψώνια μας και το ποτάκι με φίλους, χορέψαμε με τους ZERZELE PATIRDI.

Βουτήξαμε στην σοκολάτα, ευχαριστηθήκαμε την ζέστη σούπα τραχανά που προσφέρθηκε σε όλους και αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι όλη αυτή η χαρά και τα όμορφα συναισθήματα που νιώσαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Μακρακώμης, το επιμελητήριο Φθιώτιδας, την τοπική σύμβουλο κα Σιούτα Κατερίνα, την δημοτική φιλαρμονική του δήμου Καρπενησίου και την μαέστρο κα Βάρσου Ευαγγέλια, την κα Βασιλική Νικοπούλου και τις εκδόσεις χρόνος, τον κο Φώτη Γκόγια.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες: Λιακο Γεώργιο και Τσιρούνη Γεώργιο για την κατασκευή των υπαίθριων τζακιών, Μανίτα Βασίλη και Γιώργο για την παραχώρηση του χώρου, Αλατά Τάκη για την προσφορά εδεσμάτων.

Και στο τέλος, μα όχι τελευταίοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες και την ομάδα παράγωγων που στηρίζουν με την παρουσία τους την χριστουγεννιάτικη αγορά.

Δείτε φωτογραφίες:

Εμπορικός Σύλλογος Σπερχειάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση