Λαμία: Έρχεται ο 6ος Μαραθώνιος Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος - Μαζαράκη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:02 Λαμία: Έρχεται ο 6ος Μαραθώνιος Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος - Μαζαράκη»

Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, στον 6ο Μαραθώνιο Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος – Μαζαράκη», την Κυριακή 31 Μαρτίου.

"Φίλες και φίλοι, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τον 6ο Μαραθώνιο Ποίησης "Αγανίκη Αινιάνος Μαζαράκη" και, αναδρομικά, την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Παράλληλα όμως, καλείσθε όσες και όσοι επιθυμείτε, να πάρετε μέρος σε αυτό το ποιητικό, Κυριακάτικο Ματινέ, με ποίημά σας ή με τμήμα ποιήματος, το οποίο όμως, να μην ξεπερνά σε μέγεθος τις δύο (2) χειρόγραφες, ή μη χειρόγραφες, σελίδες.

Ως θέμα της φετινής εκδήλωσης, προτείνουμε τη Γυναίκα...

Τη Γυναίκα ως μάνα, κόρη, αδερφή, γιαγιά, φίλη, σύντροφο, συνάδελφο...
Τη Γυναίκα πέρα από το χρώμα, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή την κουλτούρα της...
Την αδύναμη Γυναίκα και τη δυναμική Γυναίκα...
Τη Γυναίκα του χθες και του σήμερα. Τη Γυναίκα του αύριο...

Τα ποιήματα των συμμετοχών σας -ένα ποίημα για κάθε συμμετοχή- παρακαλείσθε να μεριμνήσετε, ώστε να έχουν φθάσει στην αλληλογραφία του Ομίλου, το αργότερο στις 26 του Μάρτη, ημέρα Τρίτη.

Η αποστολή τους μπορεί να γίνει με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε, αρκεί να παραληφθούν έγκαιρα (26 Μάρτη 2024): στο e-mail του Ομίλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ταχυδρομική του Διεύθυνση:
ΟΜΙΛΟΣ ΦΘΙΩΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
Οδός Λεωνίδου 9-11
Λαμία ΤΚ 35100


Λίλη Τσώνη
Πρόεδρος του Ομίλου
Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων

Εύη Γκόγια
Βιβλιοθηκονόμος, Προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση