Super League: Η πληγωμένη από κορωνοϊό Λαμία υποδέχεται τον Άρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 08:44 Super League: Η πληγωμένη από κορωνοϊό Λαμία υποδέχεται τον Άρη

Ο πρώτος αγώνας για το 2021 με την πρώτη αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου…

Ποδαρικό στους αγώνες, ποδαρικό στο β’ γύρο, ποδαρικό και στον πάγκο για τον ΠΑΣ Λαμία, που πληγωμένος από τον κορωνοϊό, υποδέχεται σήμερα στις 19:30’ τον Άρη χωρίς εφτά παίκτες πρώτης γραμμής και με τον Μιχάλη Γρηγορίου κόουτς να ανακοινώνει την πρώτη αποστολή.

Σαν να μην έφταναν τα 12 προηγούμενα κρούσματα στην ομάδα, στο τελευταίο τεστ όπως προβλέπει ο κανονισμός, διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ομοίως αποκλείστηκε από την αποστολή! Μόνο οι δύο οι πρώτοι που νόσησαν βρίσκονται στην διάθεση του Γρηγορίου, έχοντας κι εκείνοι πραγματοποιήσει προετοιμασία μετά εμποδίων, κυρίως λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για 10 ημέρες για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ 14 ίσχυσαν για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν κόλλησαν.

Ακόμη κι έτσι όμως κι απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, την οποία μάλιστα προπονεί ο μέχρι το καλοκαίρι κόουτς των Φθιωτών, Άκης Μάντζιος, δε χωρούν περιθώρια για νέες απώλειες.

Αυτό απέδειξε και η παρουσία του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου στην τελευταία προπόνηση, όπως και του Προέδρου Γιώργου Ποντίκα.

Ας δούμε όμως την Λαμιώτικη αποστολή για το ματς με τον Άρη που περιέχει και νέα πρόσωπα:

Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

Στον αντίποδα πολύ λιγότερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Μάντζιος που ήρθε ξανά στη Λαμία με την παρακάτω αποστολή:

Μπουσέ, Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπες, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Μαρτίνης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση