ΠΑΣ Λαμία: Μπορεί ακόμη και τη 10η θέση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 08:08 ΠΑΣ Λαμία: Μπορεί ακόμη και τη 10η θέση

Η αποστολή με Ατρόμητο…

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (26η) στη Super league Interwetten πραγματοποιείται την Κυριακή 14 Μαρτίου με όλα τα παιχνίδια να ξεκινούν, για ευνόητους λόγους, την ίδια ώρα στις 19:00’

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για τη 2η θέση, για την 5η θέση (στα Play of), για τη 10η θέση και για το ποιος θα αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις με τη μία να έχει εξασφαλισμένη μόνο η ΑΕΛ (για τα play out).

Στο κομμάτι που αφορά τον ΠΑΣ Λαμία είναι αν θα γίνει η ολική ανατροπή και το θαύμα που έφερε από το Δεκέμβριο ο Γρηγορίου, καθώς η ομάδα από ουραγός βρίσκεται πλέον να διεκδικεί τη 10η θέση που οδηγεί σε πλεονέκτημα έδρας στα play out.

Η Λαμία που υποδέχεται στο ΔΑΚΛ τον Ατρόμητο που αν τον κερδίσει τον πλησιάζει στο -2 για την τελική σειρά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πιάνει στη 10η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης που τον έχει κερδίσει φέτος δύο φορές. Η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Παναιτωλικό που ψάχνει τη νίκη αφού με αυτή απομακρύνεται σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη με δεδομένο ότι ο προτελευταίος ΟΦΗ και η τελευταία ΑΕΛ έχουν πολύ πιο δύσκολη αποστολή με Άρη (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), αντίστοιχα.

Με δεδομένο τώρα ότι και ο 7ος Βόλος που έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play out παίζει με την ΑΕΚ που καίγεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από τον Αστέρα που θέλει να επιβεβαιώσει ότι θα έχει από κάτω τον Παναθηναϊκό, τότε η Λαμία με νίκη περιορίζει και το ‘χάντικαπ’ της 7ης θέσης στους 5 βαθμούς και αυτό είναι πιο σημαντικό και από τη 10η θέση, αφού τουλάχιστον στις αναμετρήσεις με αυτές τις ομάδες, η έδρα δεν έχει παίξει το σημαντικότερο έργο.

Γενικά τους τελευταίους 2,5 μήνες η Φθιωτική ομάδα έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και το στοίχημα είναι να συνεχίσει έτσι στους εναπομείναντες αγώνες, χτίζοντας το σύνολο που θέλουμε όλοι για τη νέα περίοδο.

Σε αυτή την αποστολή ο κ. Γρηγορίου θα έχει μαζί του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα (επιστροφή από τραυματισμό), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Πίτι και ο Ασίγκμπα, όπως και οι τραυματίες Τιρόνε, Γκαζαριάν, Μπα, Τσούκαλος και Βλαχομήτρος.

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης ο τεχνικός του Ατρομήτου ανακοίνωσε 22 παίκτες για την αποστολή στη Λαμία:

Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασίου, Μανούσος, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας και Εντομβόνγι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βρέσκας και στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση