Ανακοίνωσε Απόστολο Βέλλιο η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 09:05 Ανακοίνωσε Απόστολο Βέλλιο η Λαμία

Μία μέρα μετά την απόκτηση του Νινούα, η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της και με τον Απόστολο Βέλλιο.

Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής -ενόψει και της συμμετοχής της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας- προχώρησε η Λαμία, ανακοινώνοντας το Σάββατο (29/01) την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου.

Ο 30χρονος φορ, αγωνιζόταν στη Ρουμανία για λογαριασμό της Ακαντέμικα Κλιντσένι, με την οποία στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν σημείωσε ένα γκολ σε 16 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο επιθετικό, Απόστολο Βέλλιο.

Ο 30χρονος (8/1/1992) επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρουμανία με τα χρώματα της Ακαντέμικα Κλιντσένι έχοντας 16 συμμετοχές την φετινή σεζόν, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Ο Βέλλιος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λίερσε, Βέστζελαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέβερεν, Ατρόμητο και Άσκολι. Είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα έχοντας 8 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Πρόκειται γι ατην 4η μετεγγραφή του ΠΑΣ Λαμία σε αυτή την περίοδο μετά τους Λας Μπανγκουρά, Νταβίντ Σιμόν και Νίνουα Νίκα.

Ο τελευταίος αποκτήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Είναι από τη Γεωργία, 22 χρονών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν πάλι ως δανεικός στην Κυπριακή Ανόρθωση. Έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τς μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση