Επίσκεψη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία στον Αντιπεριφερειαρχη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 00:02 Επίσκεψη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία στον Αντιπεριφερειαρχη Φθιώτιδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου ΠΑΣ Λαμία 1964 Νικολάου Τσιλαλή και Θωμά Μπελτεγρή αντίστοιχα, με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος Ηλία Σανίδα στο γραφείο του στην Π.Ε. Φθιώτιδος.

Σκοπός τους να του ευχηθούν με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του και να τον ενημερώσουν τυπικά για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του σωματείου τις οποίες ήδη γνώριζε λόγω του ότι εδώ κι ένα χρόνο τυγχάνει μέλος του συλλόγου.

Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τα δύο μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δήλωσε ότι η ΠΕ Φθιώτιδος και κατ΄ επέκταση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του σωματείου για ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, ενώ συνεχάρη στα πρόσωπά τους όλο το Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που έχει γίνει στους 15 μήνες που είναι Διοίκηση.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τη νέα κάρτα μέλους του σωματείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση