Φωτορεπορτάζ από το «Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Φωτορεπορτάζ από το «Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022»

«Τρέξαμε, πέσαμε, σηκωθήκαμε, τερματίσαμε, κάναμε καινούριους φίλους και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας σε όλη τη διάρκεια του "Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022"», περιγράφει με πολύ παραστατικό τρόπο στην ανάρτησή της, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή για την όμορφή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο της.

Όπως αναφέρει: «Σε αυτή την τριήμερη γιορτή του ποδηλάτου, μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διάφορες διαδρομές, να διασχίσουν γραφικά χωριά του Δήμου μας και να γνωρίσουν τη φιλοξενία των κατοίκων που εμψύχωσαν την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

»Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση, στους διοργανωτές, στους ακούραστους συλλόγους Κάτω Τιθορέας, Ελάτειας, Αγίας Μαρίνας, Αγίας Παρασκευής, Τιθορέας, στον Ο.Φ.Κ.Α.Θ. και στους εθελοντές για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους και φυσικά σε όλους τους αθλητές είτε τερμάτισαν είτε όχι!».

Σύμφωνα με την κα Στιβακτή «η νίκη είναι μία προσωπική ικανοποίηση, σκοπός όμως των διοργανώσεών μας αυτών είναι να προάγουμε τον αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι, τη συνεργασία και τη χαρά. Να στηρίζουμε την τοπική οικονομία και να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την ίδια αγωνιστική διάθεση!».

Δείτε όμορφες φωτογραφίες από τον αγώνα - γιορτή:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση