Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μotocross στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 16:57 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μotocross στη Σπερχειάδα

Πλήθος συμμετεχόντων.

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2022, ολοκληρώθηκε με τον 6ο και τελευταίο αγώνα στην πίστα Μotocross της Σπερχειάδας το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτώβρη, με έναν αγώνα που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγ. Νικολάου και τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης, γεμάτο θέαμα, εντυπωσιακά άλματα και ταχύτητα.

Οι θεατές που παρακολούθησαν  τον αγώνα, ενθάρρυναν και χειροκροτούσαν όλους τους αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με το τέλος του αγώνα θεατές, διαγωνιζόμενοι και συνεργεία κατευθύνθηκαν προς το Συνεδριακό κέντρο Σπερχειάδας «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα», όπου πραγματοποιήθηκαν, οι απονομές του Αγώνα αλλά και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος .

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση