Λαμία: Αποστολή στον Άρη για βαθμό ή βαθμούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 10:07 Λαμία: Αποστολή στον Άρη για βαθμό ή βαθμούς

Επιστρέφουν στην 20αδα Τζανετόπουλος και Καραμάνος…

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θέλει η Λαμία που δοκιμάζεται απόψε (8/11) το βράδυ (20:00’) στην έδρα του Άρη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Βορρά ξεκίνησαν έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους, στο τελείωμα όμως του α’ γύρου διεκδικούν απλά την είσοδο τους στην 6αδα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον αιώνιο αντίπαλο και συμπολίτη τους ΠΑΟΚ.

Η Λαμία, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας, βρίσκεται στη 10η θέση, μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ουρά και οποιαδήποτε συγκομιδή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του α’ γύρου θα είναι κέρδος και πολύτιμη παρακαταθήκη για κάτι καλύτερο το 2023 (το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω Μουντιάλ και ξαναρχίζει τα Χριστούγεννα).

Στην έδρα του Άρη η Λαμία έχει πάρει δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ όλοι θυμούνται ότι πέρυσι τον είχε πετάξει έξω από το θεσμό του Κυπέλλου με τη νίκη της στο ΔΑΚΛ στην παράταση (1-0). Τότε ο Καραντώνης είχε κάνει ότι περνούσε από τη… σφυρίχτρα του για να δώσει την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς, ο Σαράνοφ όμως με τις αποκρούσεις του και ο Τζανετόπουλος με το γκολ στο 118’, είχαν άλλη γνώμη!

Ο Έλληνας αμυντικός μάλιστα επιστρέφει στην αποστολή των «κυανόλευκων», σύμφωνα με την 20αδα που ανακοίνωσε ο Τζιανλούκα Φέστα. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί επίσης και ο Τάσος Καραμάνος, ενώ εκτός αποστολής συγκριτικά με το ματς με το Βόλο, είναι οι Μπενίτεζ και Μαρμεντίνι.

Αναλυτικά:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση