Μπαριέντος: Επιχείρησαν να με δωροδοκήσουν με 40.000 ευρώ για να πάρω κόκκινη στο ματς με τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 15:25 Μπαριέντος: Επιχείρησαν να με δωροδοκήσουν με 40.000 ευρώ για να πάρω κόκκινη στο ματς με τον Ολυμπιακό

«Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες», αναφέρει ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο Ζαν Μπαριέντος προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας, ώστε να αποβληθεί στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Gazzetta.gr, ο 32χρονος αρχηγός του Βόλου, υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ (δεν είναι βέβαιο αν είναι νυν ή πρώην ατζέντης του), του πρότεινε να αποβληθεί έναντι του ποσού των 40.000 ευρώ.

Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος επιβεβαιώνεται ότι όντως έχει υπάρξει η καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ή όχι του περιστατικού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, σε σχόλιό του για το θέμα αρκέστηκε να τονίσει πως: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση