ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη προπόνηση Βόκολου - Έκλεισε Κολομβιανό επιθετικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 07:28 ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη προπόνηση Βόκολου - Έκλεισε Κολομβιανό επιθετικό

Ο 27χρονος Τζέισον Μεντίνα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φθιωτική ομάδα…

«Θαύματα δε γίνονται, απλά καμιά φορά η σκληρή και μεθοδική δουλειά φέρνει αποτελέσματα που προσομοιάζουν με θαύματα», ήταν η κεντρική ιδέα των όσων είπε ο Λεωνίδας Βόκολος στην πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΣ Λαμία.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή ο 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τη Φθιωτική ομάδα που καλείται να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League.

«Μέρα με την ημέρα, παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάμε τι κάνουμε. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες να δίνουν και την ψυχή τους για όσα λεπτά καλούνται να αγωνιστούν, είτε είναι ένα είτε 90 λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της Λαμίας που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της σωτηρίας της «κυανόλευκης» ομάδας.

Μαζί του θυμίζουμε ως βοηθός ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Ίσσαρης, γυμναστής ο Fernandez Etchemendi Patricio Javier, προπονητής τερματοφυλάκων ο Φίλιππος Μπολοβίνης και τέλος αναλυτής ο Δημήτρης Νταμάκας.

Να σημειώσουμε ότι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ήταν εκτός των άλλων και δύο νέοι παίκτες εκ των οποίων ο ένας ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναφερόμαστε στον Κολομβιανό Τζέισον Μεντίνα Εσκομπάρ που υπέγραψε ήδη το συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μεντίνα ξεκίνησε την καριέρα του από την Λεονές στην Κολομβία και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ισπανική Σαραγόσα. Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αμέρικα και Ντεπορτίβο Πάστο, όπως και στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ.

Στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης βρέθηκε επίσης ο διεθνής Έλληνας αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος, η απόκτηση του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση