1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 12:06 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών στη Λαμία

Συνδιοργάνωση της Αναγέννησης Λαμίας και του Δήμου Λαμιέων…

Η Αναγέννηση Λαμίας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών στη Λαμία, το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της αγωνιστικής σεζόν της υδατοσφαίρισης στις κατηγορίες Β’ και Γ΄ Ανδρών πανελληνίως.

Στο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών και συγκεκριμένα, Μαρούσι Α.Σ., ΟΕΑΝΑΒ και Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Η Αναγέννηση Λαμίας θέτει ψηλά τον πήχη αντιμετωπίζοντας στο τουρνουά ομάδες υψηλότερης κατηγορίας, επιθυμώντας να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας του καλοκαιριού και περιμένει τον κόσμο της πόλης, αλλά και τους φίλους της υδατοσφαίρισης ανεξαρτήτου γεωγραφικών περιοχών να βάλει ένα λιθαράκι στο Restart της υδατοσφαίρισης στη Λαμία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση