Τέλος εποχής για τον Ντάνι Μπεχαράνο με τη φανέλα της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 18:10 Τέλος εποχής για τον Ντάνι Μπεχαράνο με τη φανέλα της Λαμίας

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους…

Με μια συγκινητική ανάρτηση η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βολιβιανό διεθνή ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο Ντάνι ήρθε στην Λαμία τον Δεκέμβριο του 2018 και έφτασε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, Danny Bejarano, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Danny έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 132 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 9 γκολ και 4 ασίστ. Όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και η συμβολή του στις επιτυχίες της είναι αδιαμφισβήτητη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση