Επίσημα με Βόκολο χτίζει το αύριο ο ΠΑΣ Λαμία - Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 08:00 Επίσημα με Βόκολο χτίζει το αύριο ο ΠΑΣ Λαμία - Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Παρελθόν ο Προβυδάκης - Σε ποια κερκίδα είχαμε sold out…

Την ανανέωση της συνεργασίας με το Λεωνίδα Βόκολο ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο 53χρονος προπονητής ανέλαβε τη Λαμία τον Φεβρουάριο του 2023 σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και όπως αναφέρει η ΠΑΕ «με επιμονή και υπομονή, μέσω της δουλειάς και της προσωπικότητάς του, επανάφερε την ομάδα στα επιτυχή αποτελέσματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Stoiximan Super League 1, για 7η συνεχόμενη χρονιά».

Βοηθός Προπονητής παραμένει ο κ. Νίκος Ίσσαρης

Γυμναστής παραμένει ο κ. Patricio Fernandez

Γυμναστής Αποκατάστασης παραμένει ο κ. Σπύρος Κουκούλης

Αναλυτής παραμένει ο κ. Δημήτρης Νταμάκας

Προπονητής Τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λαρεντζάκης

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Γιάννης Συρογιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Γιώργος Ζαγκανάς.

«Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Μπολοβίνη Φίλιππο  για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας:

Την Τετάρτη 5/7 όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 6/7 θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε  δύο γκρουπ.

Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα πραγματοποιήσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Την Δευτέρα 10/7  στις 19:00’ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Από τις 10/7 μέχρι τις 16/7 η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

Την Δευτέρα 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7 όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα. Στην διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00 και το Σάββατο 29/7 την Voledam στις 15:30. (Ώρες Ολλανδίας)

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο 12/8 με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” στις 19:00 και άλλο ένα το Σάββατο 6/8 οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Το αντίο στον Κώστα Προβυδάκη

Μέσα στις ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν, η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον 27χρονο Κώστα Προβυδάκη.

«Ο Προβυδάκης έγινε μέλος της ομάδας μας τον Αύγουστο του 2020 και στο δεύτερο μισό της προηγούμενης χρονιάς είχε δοθεί ως δανεικός στην ομάδα της Κηφισιάς στη Super League 2 με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1.

Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία και για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».

Επίσης η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι έχουν πουληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στην κερκίδα 12, με τιμή 50€. Συνεχίζονται κανονικά οι ανανεώσεις και οι νέες πωλήσεις στις υπόλοιπες κερκίδες εκτός της 12!

Σημειώνουμε ότι και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αλλά και την επόμενη, την ομάδα της Λαμίας θα βλέπουμε μέσα από τα κανάλια της Cosmote. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, θα προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση