Ο Οικονόμου με Τεντόγλου και Καραλή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 20:49 Ο Οικονόμου με Τεντόγλου και Καραλή

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές συνάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, κατά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ,  στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου, το Κλειστό Γήπεδο «Νίκος Γκάλης», το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθηνών και τα βοηθητικά προπονητήρια και συνάντησε εν ώρα προπόνησης τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Φθιώτιδας είχε συνομιλία με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος και τον Πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ, αλλά και τον προπονητή που έχει αναδείξει τόσους αθλητές, Γιώργο Πομάσκι.

Πρόκειται για κορυφαίους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και πρότυπα για τη νέα γενιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση