ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε Τερεζίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 21:48 ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε Τερεζίου

Συνεχίζεται η προετοιμασία στην Ολλανδία…

Την απόκτηση του 23χρονου (01-03-2000) επιθετικού, Αλέξανδρο Τερεζίου, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β΄, καταγράφοντας 17 συμμετοχές, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία.

Ο Τερεζίου ξεκίνησε από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας, στην Super League 2, ενώ την επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα στην Αλβανία για την Σκεντερμπέου, έχοντας 14 συμμετοχές, το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου με την φανέλα του Βόλου στη Super League 1, κατέγραψε 12 εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ.

«Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εντωμεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία με διπλές προπονήσεις.ζ

Επίσης το πρώτο τεστ με αντίπαλο την VVCS ήταν άκρως θετικό με την ομάδα να σημειώνει τέσσερα γκολ! Τα γκολ Τόσιτς (42’), Τζανετόπουλος (54’), Μαρτίνεθ (60’) και Τσούκαλος (88’), ενώ ο Μόλτσι έχασε πέναλτυ στο 90’, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

H Λαμία ξεκίνησε με τους: Koselev, Τζανετόπουλο, Pavlovets, Σαραμαντά, Slivka, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλο, Mula, Τσιλούλη, Tosic, Acuna.

Έπαιξαν και οι: Nagy, Γιαννούτσος, David Simon, Τζανδάρης, Martinez, Τσούκαλος, Μάλτσι, Χατζηεμμανουήλ, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση