ΑΟ Λαμίας: «Δένει» την άμυνα με Παγώνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 20:49 ΑΟ Λαμίας: «Δένει» την άμυνα με Παγώνη

Η 5η φετινή προσθήκη…

Με στόχο την ενίσχυσή της άμυνας το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Παγώνη, που αποτελεί την 5η προσθήκη της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ελένη είναι γεννημένη στις 28 Αυγούστου 1999, έχει ύψος 1.65 και αγωνίζεται ως «Λίμπερο».

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 από τον Πανιώνιο όπου έμεινε ως το 2018. Μετά πήρε μεταγραφή για την Ένωση Βύρωνα που αγωνίστηκε τη διετία 2019-2021. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) αγωνίστηκε στην ΑΕ Αμπελοκήπων.

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η Έλενα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της ομάδας της Λαμίας. Εύχομαι να είναι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Με σκληρή δουλειά και πίστη θα φτάσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Καλή αγωνιστική χρόνια σε όλους

«Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» καλωσορίζει την Έλενα στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση