Πανέτοιμη η Λαμία για το ματς με τον Άρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 13:59 Πανέτοιμη η Λαμία για το ματς με τον Άρη

Με σύμμαχο την παράδοση και την καλή ψυχολογία στις 19:15 η σέντρα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League…

22 παίκτες ανακοίνωσε και στη 2η αποστολή για το φετινό μαραθώνιο της Stoiximan Super League, ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος.

Σε σχέση με την 22αδα που ταξίδεψε στο Βόλο, στους παίκτες που επιλέχθηκαν για το ματς με τον Άρη (19:15’) υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα ο Κορνέζος αντί του Μάλτσι και ο Τσούκαλος αντί του Λέικ.

Στην αποστολή για μία ακόμη φορά συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις τερματοφύλακες, που σημαίνει ότι από τους άλλους 19, θα «κοπεί» ένα ακόμη πρόσωπο για το φύλλο αγώνα.

Η αποστολή:

Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παύλοβετς, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Τσούκαλος

Η Λαμία θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και αποτελεσματικότητα όπως στο ματς στο Πανθεσσαλικό. Παρά την απρόσμενη ισοπαλία, το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε δύο φορές εκτός έδρας, είχε δύο δοκάρια και ακόμη 3 κλασικές ευκαιρίες δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Απέναντι στον Άρη που είναι μια καλή και τεχνική ομάδα, η Λαμία καλείται να αντιπαρατάξει το πάθος και τη θέληση για νίκη ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό  ποδαρικό στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Η παράδοση δεν είναι άσχημη για τη Λαμία απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Στα δύο τελευταία παιχνίδια στο ΔΑΚΛ, η Λαμία επικράτησε σε πρωτάθλημα (2-1 Σλίβκα, Βέργος) και Κύπελλο (1-0 Τζανετόπουλος) πετυχαίνοντας μία ακόμη ιστορική πρόκριση στους «4» του θεσμού και μάλιστα με κόντρα τη διαιτησία!

Μα και τη σεζόν 2021-22 που ο Άρης επικράτησε με 0-1 στο ΔΑΚΛ, η Λαμία αγωνιζόταν από το 38’ με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ελευθεριάδη) και είχε και δοκάρι (Νούνιες) και τεράστια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει (Καραμάνος).

Η ιστορία όμως δεν παίζει μπάλα, απλά πιστοποιεί ότι η Λαμία πάντα μπορούσε να κοντράρει πιο ιστορικές ομάδες και να παίρνει μάλιστα αποτελέσματα. Στη δύσκολη αυτή αποστολή θα έχει μαζί της και τον κόσμο της που έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήρια και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθήνας) και Σινιοράκη (Χανίων) και 4ο τον Κωνσταντίνο Ανδριανό από την Αρκαδία επίσης.

Στο VAR ο γνώριμος Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα, με ΑVAR τον Ιορδάνη Απτόσογλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση