Ανακοίνωσε Πολυτάρχου ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 14:28 Ανακοίνωσε Πολυτάρχου ο Έσπερος Λαμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αθλητή Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, γεννήθηκε το έτος 1983,έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται  στις θέσεις των GUARD.

Όπως αναφέρει το Λαμιώτικο σωματείο, «ο Μιχάλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο από επιτυχίες ,το πέρασμά του από μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ ,το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, κ.α. του προσέδωσαν τον τίτλο ‘’αθλητής για τα δύσκολα’’ και θεωρείται κατά γενική ομολογία ,ο παίκτης ‘’κομβικό κλειδί’’ για την επίτευξη των στόχων κάθε ομάδας».

Και η ανακοίνωση του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ συνεχίζει: «Θεωρούμε ότι η έλευσή του στην ομάδα, η ικανότητά του στο σκοράρισμα, σε συνδυασμό με την μαχητικότητά του στην άμυνα, θα μας δώσει επί πλέον ποιότητα, εμπειρία και νέο νόημα στην διαδρομή του  εξαιρετικά δύσκολου αγωνιστικά , φετινού πρωταθλήματος  της Α2 Elite League κατηγορίας».

Τον καλωσορίζουν δε και με το ποίημα του Καβάφη «Ιθάκη»:

’’Η Ιθάκη σ’έδωσε  τ’ωραίο ταξίδι.

Χωρίς αυτήν δέν θάβγαινες στόν δρόμο.

Άλλα δέν έχει νά σέ δώσει πιά.

Κι άν πτωχική τήν βρής, ή Ιθάκη δέν σέ γέλασε.

Έτσι σοφός πού έγινες, μέ τόση πείρα,

Ήδη θά τό κατάλαβες ή Ιθάκες τί σημαίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση