ΠΑΣ Λαμία: Με Καρλίτος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 08:53 ΠΑΣ Λαμία: Με Καρλίτος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στόχος το τρίποντο και η επαφή με την 6η θέση…

Αν κάποιος φίλαθλος κοιτούσε το πρόγραμμα της Λαμίας στις αρχές του 2ου γύρου και ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από το Βόλο, δύσκολα θα περίμενε να παραμείνει αήττητη και με συγκομιδή μάλιστα πέντε βαθμών απέναντι σε Άρη (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

Η ομάδα του Βόκολου απέναντι στον ΟΦΗ απέδειξε ότι ακόμη και σε κακή μέρα μπορεί να αποσπάσει κάτι θετικό από ομάδες της «κάτω ζώνης».

Απέναντι στον Πανσερραϊκό το Σάββατο (13/1, ώρα 20:00’) στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 18η αγωνιστική, χρειάζεται κάτι παραπάνω στην εμφάνισή της για να επιστρέψει στα τρίποντα και να διατηρήσει την επαφή με την 6η θέση. Επιπλέον θα πάρει και τη ρεβάνς από τα «Λιοντάρια» που είχαν επικρατήσει στον α’ γύρο με 2-0 (ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Λαμίας).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγωνιστικών, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Καρλίτος. Σε σχέση με την αποστολή στο Ηράκλειο θα απουσιάζει ο Τσιλούλης, ενώ εκτός εξακολουθούν να παραμένουν οι Λόνγκο, Σαντάνα και Παύλοβετς.

Αναλυτικά η 22αδα:

Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Στάνκο, Μούλα, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση