Διακρίσεις και μετάλλια για τον Νηρέα Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:31 Διακρίσεις και μετάλλια για τον Νηρέα Λαμίας (ΦΩΤΟ)

5 μετάλλια απέσπασε στη Διασυλλογική ημερίδα Ωκεανού που συμμετείχε ως ο μοναδικός σύλλογος από την πόλη μας, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ο σύλλογος Νηρέας Λαμίας, ήταν ο μοναδικός από την πόλη μας που έλαβε μέρος στην Αγωνιστική ημερίδα του συλλόγου Ωκεανός, πανελληνίου ενδιαφέροντος στις 12,13,14 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ με 14 αθλητές και αθλήτριες, 5 αγωνιστικής κατηγορίας και 9 προαγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα μας σημαντικά, με βελτίωση ατομικών χρόνων αλλά και 5 μετάλλια 4 χρυσά και 1 χάλκινο, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται με τον προπονητή τους Μπουλαλα Ιωάννη.

Αναλυτικότερα η Σιούτα Σοφιά κατέλαβε την 1η θέση και στα 3 αγωνίσματα που έλαβε μέρος 50, 100, 200 πρόσθιο και ο Θεοχαρόπουλος Θεοχάρης την 1η και την 3η στα 200 και 100 ελεύθερο αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Αγωνιστικής Ομάδας και προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης:

Λιάγκα Δήμητρα, Παπαευθυμίου Φένια, Καρανάσιου Αμαλία, Σιούτα Σοφία, Βερόπουλος Δημοσθένης,Φασούλα Δημήτριο, Ζιώγας Κων/νο, Δημόπουλο Κων/νο, Θεοχαρόπουλο Θεοχάρη, Δημοπούλου Ολυμπία, Βεροπούλου Καλλιόπη, Καρανάσιου Κων/να, Τσάμη Ειρήνη, Τσαγανού Βασιλική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση