ΑΟ Λαμίας - ΠΑΟΚ: Η πιο κρίσιμη ώρα είναι τώρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 07:52 ΑΟ Λαμίας - ΠΑΟΚ: Η πιο κρίσιμη ώρα είναι τώρα

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να τη στηρίξουν…

Σε ένα πολύ δύσκολο σημείο έχει βρεθεί η ομάδα του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ που υποδέχεται το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Χαλκιοπούλειο την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μετά από 15 αγωνιστικές έχει περιοριστεί στην τελευταία θέση τρεις βαθμούς μακριά από την 11η θέση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΑ Απολλώνιος που υποδέχεται αυτή την αγωνιστική τον ΑΟ Θήρας που είναι στην 3η θέση.

Έτσι το «τρίποντο» είναι μονόδρομος για την αντεπίθεση που θα φέρει και πάλι τον Λαμιώτικο Σύλλογο εντός στόχων.

Διαβάστε την πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας:

«Το Σάββατο 3/2 στις 18:00 το απόγευμα, η ομάδα μας δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ! Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ χρειάζεται την παρουσία ΟΛΩΝ σας. Οι αθλήτριες της ομάδας μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μας ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας με στόχο να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πιο κρίσιμη ώρα έχει φτάσει και τώρα ΔΕΝ περισσεύει κανείς…Καλούμε όλο τον κόσμο της Λαμίας να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό των αθλητριών του Κώστα Αγγουρά και να τους δώσει την ώθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαλκιοπούλειο - Μην λείψει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση