Πρόκριση στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων για την Αναγέννηση Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 00:07 Πρόκριση στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων για την Αναγέννηση Λαμίας

Τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων Κ17 2023-2024  πραγματοποίησε η Αναγέννηση Λαμίας στο κλειστό κολυμβητήριο της  Νέας Ιωνίας Βόλου το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου, όπου κοντραρίστηκε  με τις ομάδες ΟΥΚ Βόλου, Νηρέα Λαμίας, Διώνη ΝΑ και Νηρέα  Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση κατάφερε να προκριθεί στη Β’ φάση του  πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας νίκη επί του Νηρέα Λαμίας και  ισοπαλία με το Νηρέα Καρδίτσας.

Πιστή στην υπόσχεσή της για restart της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας, η Αναγέννηση Λαμίας συνεχίζει τη  σκληρή δουλειά και τη φετινή σεζόν προσδοκώντας να χτίσει γερές  βάσεις στις ηλικιακές ομάδες ανάπτυξης του αθλήματος. Σε αυτά τα  πλαίσια έχει ήδη συμμετάσχει και στα πανελλήνια πρωταθλήματα  παίδων Κ15 2023-2024 (κολυμβητήριο Χαλκίδας) και νέων ανδρών Κ19  2023-2024 (κολυμβητήριο Πάτρας) νωρίτερα στη φετινή αγωνιστική  περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση