Ο Βασίλης Κοντονίκος ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στη Super League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 11:01 Ο Βασίλης Κοντονίκος ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στη Super League

Έσπασε το ρεκόρ του Ρόμανιτς…

Το γκολ του Βασίλη Κοντονίκου λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της Λαμίας με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίρνει μια θέση στην ιστορία, καθώς εκτός από το παρθενικό γκολ του νεαρού επιθετικού στη Super League, καταγράφεται και ως επιτυχία από το νεαρότερο παίκτη στην ιστορία της «κυανόλευκης» ομάδας.

Ο Κοντονίκος τη βραδιά του αγώνα ήταν 18 ετών και 171 ημερών, σπάζοντας το ρεκόρ του Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος στις 24 Αυγούστου 2019 είχε σκοράρει στην αναμέτρηση Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1 σε ηλικία 21 ετών και 5 μηνών.

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Βασίλη Κοντονίκου στη Super League έχοντας παίξει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας κόντρα στον ΠΑΟΚ και στα δύο ματς των πλέι - οφ, όλες ως αλλαγή. Έχει ακόμη δύο παρουσίες την περσινή σεζόν σε αναμετρήσεις της Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδος, πάλι ως αλλαγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση