2016-2017: Οι μεγαλύτερες διακρίσεις Λαμιωτών στις πολεμικές τέχνες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 15:40 2016-2017: Οι μεγαλύτερες διακρίσεις Λαμιωτών στις πολεμικές τέχνες!

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Λαμιώτες αθλητές των πολεμικών τεχνών της Black Belt Academy.

Για ακόμη μία φορά έκαναν γνωστό το Δήμο μας και την Περιφέρεια μας όχι μόνο Πανελλαδικά αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Πως;

Διαβάστε τι πέτυχαν οι αθλητές μας:

  • Ηλίας Δικέλης: 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu 2017 με εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας άνευ Πανελλαδικών εξετάσεων και κάτοχος της ζώνης MMAChallengePro 2017.
  • Χριστίνα Τσαντήλα: 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu 2017 και εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας άνευ Πανελλαδικών εξετάσεων.
  • Αλέξανδρος Μουμτζής: Πανελλήνιος Πρωταθλητής Jiu-Jitsu2017, 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu 2017, παίρνοντας 30% μόρια για εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας και άνευ εξετάσεων στην γυμναστική ακαδημία και νικητής στο CageSurvivorΜΜΑ που έγινε στη Λαμία.
  • Ιωάννης Μαραθιάς:  2ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής Jiu-Jitsu2017 και 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu 2017, παίρνοντας 30% μόρια για εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας και άνευ εξετάσεων στην γυμναστική ακαδημία.
  • Βασίλειος Τσίγκας: 2ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής Jiu-Jitsu2017 και 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu 2017, παίρνοντας 30% μόρια για εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας και άνευ εξετάσεων στην γυμναστική ακαδημία.
  • Κωνσταντίνος Ντελής: Πανελλήνιος Πρωταθλητής Kick-Boxing 2017, κάτοχος της ζώνης World Kick-BoxingFederation και νικητής του CageSurvivorMMA που έγινε στη Λαμία.
  • Χαράλαμπος Χιλάη: Κάτοχος της ζώνης WordKick-BoxingFederationκαι νικητής του CageSurvivorMMA που έγινε στη Λαμία.
  • Κωνσταντίνος Χαρίσης: Νικητής του CageSurvivorMMA που έγινε στη Λαμία.
  • Στέργιος Γερασίμου: Νικητής του CageSurvivorMMA που έγινε στη Λαμία.

Τέλος, μέλη της Εθνική Ομάδας JJ, έγιναν κατακτώντας την 1η Πανελλήνια ή 2η Πανελλήνια θέση οι Λαμιώτες: Παναγιώτα Τσίγκα, Ιωάννης Ρέτσιος, Δημήτριος Γκανιάρης, ΧάικΚουρτιάν, Ευάγγελος Καραγεώργος, Γεώργιος Λύτας, Δημήτριος Υφαντής, Κωνσταντίνα Καστρίτη και Μιχαήλ Φράγκος.

Εντυπωσιακή είναι η καθοδήγηση των Ευάγγελου Μουμτζή/BJJ-MMA (Πανελλήνιος πρωταθλητής 2016-2017 στο BJJ και νικήτής & νικητής του Cage Survivor στην Αθήνα 2017) και του Δημήτριου Λιοτήρη/Kick-Boxing προς τους νέους Λαμιώτες στην Black Belt Academy.

Ωστόσο, τα παιδιά της πόλης μας για να συνεχίσουν να αντιπροσωπεύουν την Λαμία σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζονται την στήριξη των τοπικών φορέων, αλλά και την ηθική επιβράβευση, ώστε να έχουν το ψυχολογικό υπόβαθρο για να κάνουν γνωστή την περιοχή μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση