Στη φυλακή ο 51χρονος νονός που κατηγορείται για βιασμό του βαφτισιμιού του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 19:40 Στη φυλακή ο 51χρονος νονός που κατηγορείται για βιασμό του βαφτισιμιού του

Στη δικογραφία υπάρχει ακόμα αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος δύο κοριτσιών.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 51χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου βαφτισιμιού του, μετά από καταγγελία που έκανε ο 19χρονος σήμερα νεαρός και η οποία αποκάλυψε πως ο άνδρας είχε ασελγήσει σε ακόμη δύο παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 51χρονος, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, παραδέχτηκε τις πράξεις του με τον ανήλικο, υποστήριξε όμως πως όλα έγιναν με την συναίνεση του 15χρονου τότε παιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες creta24, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που «καίει» τον άνδρα καθώς σε αυτό αποτυπώνονται οι καταγγελλόμενες από τον 19χρονο πράξεις και έτσι ο 51χρονος δεν μπορούσε να τις αρνηθεί.

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ομολόγησε τις πράξεις του και υποστήριξε πως έγινε δύο φορές, την πρώτη στο γραφείο του τον Δεκέμβριο του 2019 και την δεύτερη στο σπίτι του.

Υποστήριξε πως ο ανήλικος τότε βαφτισιμιός του ήταν εκείνος που το προκάλεσε και μάλιστα αναφορικά με το βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή του δεν δίστασε να αναφέρει πως μαγνητοσκόπησε την πράξη του, ώστε σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπορούσε να το αποδείξει.

Σε ότι αφορά τα άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 24 και 17 ετών σήμερα, στα οποία κατηγορείται πως ασέλγησε, ισχυρίστηκε πως δεν τα έχει «πειράξει» ποτέ και πως οι κατηγορίες προέκυψαν από την «εύλογη» ανησυχία των γονιών τους αφότου αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον βαφτισιμιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση