Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τον εξοπλισμό των παιδικών χαρών Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 12:01 Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τον εξοπλισμό των παιδικών χαρών Στυλίδας

Τι αναφέρει ο κανονισμός λειτουργίας που ψήφισε το ΔΣ.

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σε Ευρώ για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, προκήρυξε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αστική και λειτουργική αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Στυλίδας και συγκεκριμένα του Πάρκου Λαού στη Δ.Κ Στυλίδας και της πλατείας Καραβόμυλου της Τ.Κ Καραβομύλου με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων αυτών για το έτος 2018.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, που θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, ανέρχεται στο ποσό των 99.999,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % και η διάρκειά της ορίσθηκε σε δύο (2) μήνες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 26/09/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ.

Πατήστε ΕΔΩ για την περίληψη της προκήρυξης.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com