Σήμερα οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των ΟΤΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 09:00 Σήμερα οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των ΟΤΑ Φθιώτιδας

Ξεκίνησαν από τις 8:00' το πρωί της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018 οι εκλογές για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών µελών από το Μόνιµο Προσωπικό και δύο (2) αιρετών µελών από το προσωπικό µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Αορίστου Χρόνου, στο Υπηρεσιακό Συµβούλιο του προσωπικού των Ο.Τ.Α. Ν. Φθιώτιδας.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Οι εκλογές:

α) για το Μόνιµο προσωπικό των ∆ήµων Ν. Φθιώτιδας και όλων των Νοµικών Προσώπων των ανωτέρω ∆ήµων, θα γίνουν στις έδρες των οικείων ∆ήµων, ενώπιον Εφορευτικών Επιτροπών.

β) για τους υπαλλήλους που υπηρετούν µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Αορίστου Χρόνου όλων των Ο.Τ.Α. του Νοµού, θα γίνουν την ως άνω ηµεροµηνία και ώρα στο ∆ήµο Λαµιέων, ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής από το προσωπικό µε σχέση εργασίας Ι.∆.Α.Χ. που κληρώθηκε και σε χωριστές κάλπες.

Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική.

Εκλογικά Τμήματα και Εφορευτικές Επιτροπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com