Βοήθεια στο Σπίτι: Μόνιμη δομή στους Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 19:05 Βοήθεια στο Σπίτι: Μόνιμη δομή στους Δήμους της Φθιώτιδας

Με αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων...

Πέρασαν από την Εκτελεστική Επιτροπή και τίθενται προς ψήφιση στα Δημοτικά τους Συμβούλια, οι τροποποιήσεις των Οργανισμών Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) των Δήμων της Φθιώτιδας, προκειμένου να ενταχθούν οι υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις μόνιμες κοινωνικές δομές τους.

Στο Δήμο Λαμιέων οι θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι οι παρακάτω:

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας:

Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (1)

Δ.Ε. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ (2)

ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ (1)

Υ.Ε. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ (4)

Βάσει του νόμου επιπλέον των οργανικών αυτών θέσεων, µπορούν να συστήσουν και οργανικές θέσεις µόνιµου  προσω̟ικού, αριθµού ίσου µε το 7% αυτών, σε κλάδους και κατηγορίες επιλογής του οικείου Ο.Τ.Α. με συναφείς µε την παροχή των υπηρεσιών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σημειώνουμε ότι στους Δήμους με 8 ως 21 άτομα αντιστοιχεί + 1 οργανική θέση, από 22 ως 28 +2 οργανικές θέσεις κ.ο.κ..

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις προτείνεται μία θέση ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού για το Δήμο Λαμιέων και μία θέση ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Ανάλογο θέμα πέρασαν και οι Εκτελεστικές Επιτροπές των Δήμων Καμένων Βούρλων, Στυλίδας και Μακρακώμης, στην τελευταία  συνεδρίασή τους. Μαζί στο Δήμο Καμένων Βούρλων πέρασε η τροποποίηση του τεχνικού προγράµµατος έτους 2019 και το σχέδιο του Προϋπολογισµού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης  και στο Δήμο Μακρακώμης η σύνταξη του προσχεδίου προϋπολογισμού.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και σύστασης νέων θέσεων, θα πρέπει να έχει αποσταλεί για έγκριση στον Συντονιστή της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης το αργότερο μέχρι 31-01-2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com