Αφρικανική Βραδιά στο NISI: Μουσική, Χορός & Φαγητό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 14:45 Αφρικανική Βραδιά στο NISI: Μουσική, Χορός & Φαγητό!

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 21.30 στο NISI Πολυχώρος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε LIVE τις Mandela Gals και τους Ubuntu drum & dance!

Σας περιμένουμε όλους να καλωσορίσουμε τον Αύγουστο με μια υπέροχη βραδιά Αφρικανικής μουσικής και χορού στην οποία θα συμμετέχουμε όλοι!

*Θα υπάρχει και αφρικανικό φαγητό!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Mandela Gals είναι ένα Παν- Aφρικανικό, μουσικοχορευτικό γκρουπ που έχουν ως στόχο την προώθηση της Αφρικανικής κουλτούρας και προσπαθούν να φέρουν ενότητα και χαρά στους ανθρώπους μέσω της μουσικής, του χορού και του φαγητού.

Η ομάδα παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική!
Οι χορευτές και οι μουσικοί της ομάδας είναι από διάφορα μέρη της Αφρικής και καλωσορίζουμε όποιοι/ες θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για τη μουσική και τον χορό!

Το UBUNTU είναι ένα  Παν- Aφρικανικό, μουσικοχορευτικό γκρουπ που έχει ως στόχο την προώθηση της Αφρικανικής κουλτούρας και προσπαθεί να φέρει ενότητα και χαρά στους ανθρώπους μέσω της μουσικής και του χορού.

Στη Νοτιοαφρικανική γλώσσα Ζούλου, η λέξη 'ubuntu' σημαίνει ανθρωπιά, συμπόνοια και ευγένεια. Πιστεύουμε στην λαική παροιμία :"Umuntu Ngumuntu Ngabantu", που σημαίνει: "ένας άνθρωπος είναι άνθρωπος χάρις στους άλλους ανθρώπους". Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να επιβιώσουμε.

Ακολουθώντας, λοιπόν, το πνεύμα του Ubuntu, η ομάδα μας παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική!
Οι χορευτές και οι μουσικοί που αποτελουν την ομάδα είναι προσφυγες και μεταναστες από διάφορα μέρη της Αφρικής.

Για περισσότερα: https://www.facebook.com/events/657219808108111/ 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση