Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού για αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 08:17 Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού για αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες

Την πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 31/12/2019, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας.

Οι δύο (2) θέσεις που προκηρύσσονται αφορούν το υποέργο 3 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης οικισμού Ορχομενού. Εργασίες αποπεράτωσης-αναβάθμισης ΚΕΛ. Αντλιοστάσιο ακαθάρτων και αγωγής απαγωγής επεξεργασμένων λυμάτων- Β΄ Φάση (Ολοκλήρωση)» και η περιοχή απασχόλησης είναι ο Ορχομενός.

Οι ειδικότητες είναι μία (1) ΠΕ Αρχαιολόγος με ανασκαφική εμπειρία και μία (1) ΔΕ Εξειδικευμένος Εργατοτεχνίτης σε αρχαιολογικά έργα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Θρεψιάδου 1, Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας υπόψιν κας Μ. Δελή και κας Αλ. Μπούγια (τηλ. επικοινωνίας: 2262023559),

από 22/10/2019 έως 29/10/2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com